Boudoirfotografering

Unna dig själv en riktigt lyxig upplevelse!

Vill du ha en egoboost, samla tjejgänget till möhippan eller ge din käraste en fin morgongåva så har du kommit rätt!
Tillsammans anpassar vi fotograferingen efter dina önskemål och skapar en minnesvärd upplevelse!

Jag lovar att du kommer att få the time of your life!

IMG_7323

Om Fotografen

Mina vänner beskriver mig oftast som en glädjespridare med stort hjärta.
Jag har lätt till skratt och förmedlar gärna detta vidare till mina kunder.

Varför har jag valt att fotografera boudoir? Jag vill bryta den här ideal trenden om hur man ska se ut och istället visa att ALLA är vackra på sitt sätt. Det finns alltid något vackert i alla människor och detta vill jag förmedla i mina bilder.
Gör detta för dig själv eller så kan du välja att ge bort de till din partner, oavsett hur du gör så lovar jag dig att du kommer se att DU är vacker precis som du är.

Tänk dig att du kommer in i miljön där fotograferingen ska vara...

Rummet doftar av härliga ljus och i bakgrunden spelas musik. Jag som fotograf har förberett en miljö där du kan känna dig bekväm och där vi kan ta fantastiska bilder! Du får utrymme att byta om samtidigt som du smuttar på ett glas skumpa för att förbereda dig för en dag som blir ett minne för livet!
Du sätter dig ner i den mjuka sängen, fortfarande med skumpan i handen. Vi pratar om hur bilderna kommer att se ut och du börja känna ett lugn i kroppen, den där fotografen har ju verkligen koll på läget. Under tiden så tas några bilder, ombyten görs och du får hela tiden se hur resultatet blir. Du känner att du blir mer självsäker och tänker ”jag är ju verkligen vacker precis som jag är! WOW!”

INFO OM FOTOGRAFERING

Vi börja med att bestämma ett datum och en plats där fotograferingen ska ske, det kan vara allt från ett lyxigt hotellrum till en hemmamiljö där man känner sig bekväm. För mig är det viktigaste att ni känner er bekväma med situationen.
Jag rekommenderar att ni bokar en makeup-artist innan besöket om ni vill ha den där extra lyxiga känslan inför fotograferingen. Vet ni inte vem ni vill gå till så hör av er till mig, så hjälper jag er.
En fotografering tar ungefär 1,5-2 timmar, så ni hinner med 2-3 ombyten på plats. Kläder och utstyrsel står ni själva för.
Efter fotograferingen kommer jag att skicka en sneakpeek på 2-3 bilder och efter 10 arbetsdagar kommer ni få ett online galleri med samtliga bilder.
Efter det har skickar ni de bilder ni vill ha med i albumet och då börjar min tillverkning av ert lyxiga album. Albumet tar ytterligare 10 arbetsdagar efter beställning.

Använd kontaktformuläret nedanför för att skicka en förfrågan till mig, så bestämmer vi en dag tillsammans.
När vi sedan bestämt en dag så skickas fakturan till er & ni har 30 dagar på er att betala den.

Beroende på vart du bor så fixar jag ett hotellrum med mycket ljusinsläpp och härliga miljöer.
Vi kan även vara hemma hos er om ni har ett stort sovrum med mycket ljusinsläpp.

Så fort ni tar kontakten med mig så börjar min planering på fullt, allt för att dagen ska bli så bra som möjligt. Under hela tiden finns jag tillgänglig för er om ni har några frågor eller funderingar. Det är bara att slänga iväg ett mail eller sms så svarar jag så fort jag kan.

I mitt boudoirpaket ingår det ca 20-30 högupplösta bilder som levereras digitalt. I paketet ingår även ett lyxigt linnealbum med fine art-papper med ca 10 uppslag, men det går att beställa fler uppslag om man önskar, då tillkommer en extra kostnad.

LYXIG FOTOGRAFERING

Detta ingår:

1,5 timmes fotografering i ett noggrant utvalt hotellrum.
Ca. 20-30 högupplösta bilder som skickas digitalt.

Lyxigt fine art-album i linne.

OBS!

För mina brudpar så får man 20% rabatt om man bokar det i samband med bröllopsfotografering.

4200kr

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Stäng meny