Bröllopsfotografering

VALET AV EN BRÖLLOPSFOTOGRAF

Ja, detta är en av alla punkter i er planering som måste klaffa. Varför väljer man inte en billigare fotograf, eller varför väljer man inte bara en kompis som ändå ska vara där hela dagen fotografera ert bröllop?
Helt ärligt så väljer ni detta helt själv. Men vill ni däremot få underbara bilder som ni med glädje hänger upp i vardagsrummet och visar upp för era nära och kära. Ja då har ni kommit rätt!

Mitt mål vid en fotografering är att skapa personliga, naturliga och kärleksfulla bilder. Varje bröllop är unikt men med mycket erfarenhet som jag har så kan jag ligga ett steg före och fånga alla unika ögonblick. Jag har under åren fotograferat så många bröllop och fått möjligheten att träffa underbara människor. För varje bröllop lär jag mig alltid något nytt.
Det är väldigt viktigt för mig att jag klickar med mina brudpar, på så sätt är det lättare för mig att få fram det naturliga i bilderna.

Tveka inte att höra av er om det är något ni undrar över. 

P.g.a Covid så har de flesta av mina bröllop 2020 flyttats till 2021, vilket medför att jag inte har många tider kvar 2021, så går ni i tankarna att gifta er 2021 så skicka iväg en förfrågan direkt.

1 st
lediga tider kvar för 2021
Kyrklig vigsel, riskastning, glädje, färg, vitt, brudpar
Bröllopsfotograf, skog, kärleksfull, mattgrön
Bröllopsfotografering 2019

INFO OM FOTOGRAFERING

När behöver ni boka mig?
– Så fort som möjligt, just nu bokas jag inför 2021 & 2022 så har endast ett fåtal tider kvar. För att säkra ert datum skicka en förfrågan direkt.

P.g.a Covid så har de flesta av mina bröllop 2020 flyttats till 2021, vilket medför att jag inte har många tider kvar för 2021. Så går ni i tankarna att gifta er 2021 så skicka iväg en förfrågan direkt.

Under våra möten går vi gemensamt igenom alternativ på fotoplatser. Jag brukar rekommendera ca 2-3 olika platser för att få lite miljöombyte i bilderna. 

Vid regn så sker fotograferingen antingen inomhus eller i tät skog under paraplyer. 

Jag lägger ner mycket tid på planering av er bröllopsdag. Så fort ni bokar så börjar mitt arbete. Jag gör allt för att er dag ska bli så bra som möjligt. Jag planerar allt ifrån kameraväskan till överraskningar vid leverans. Det är mycket arbete i bakgrunden som inte många tänker på.

Jag levererar alltid mina bilder på ett snyggt USB-minne i en lyxig förpackning. Alla mina bilder är högupplösta och skickas både i färg och i svartvit. Vid leverans av provfotografering skickas detta digitalt.

Jag fotograferar alltid i RAW-format vilket innebär att det kommer läggas ner bildbehandling på bilderna. Detta gör jag i Photoshop & Camera Raw. Bilderna som ni får levereras alltid som högupplösta JPEG-format. Jag levererar aldrig mina RAW bilder, utan ni får alltid bilderna levererade i min bildstil.

Ni får använda bilderna fritt i sociala medier, men ska alltid nämna Werthers Foto under bilderna. Ni får absolut inte redigera, lägga på olika filter eller beskära bilderna utan min tillåtelse! Vid publicering i tidningar eller andra magasin så kontakta mig innan så hjälper jag er med rätt bildformat.

När ni bestämt er för att boka mig som bröllopsfotograf skriver vi avtal och ni betalar en bokningsavgift på 3500 kronor, då är ert datum reserverat. Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar vid eventuell avbokning. Om avbokning sker senare än en månad före ert bröllopsdatum debiteras 75% av paketpriset. Detta gäller oavsett anledning.

Priser för 2021

10 timmar

Golden hour
 • Förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel, tal, golden hour och festen
 • Lyxigt Fine-Art album
 • Alla bilder högupplösta
 • Provfotografering
 • Planeringsmöten
 • Milersättning & boende i hela Sverige


8 timmar

Platium
 • Porträtt, vigsel, gratulationer, mingel fram till maten alt. förberedelser
 • Alla bilder högupplösta
 • Provfotografering
 • PlaneringsmötenPopulär

5 timmar

Gold
 • Porträtt, vigsel, gratulationer samt lite av minglet.
 • Alla bilder högupplösta
 • Provfotografering
 • Planeringsmöten

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Mörkare, dovare, bröllopspar, kärlekspar, 2020, 2021, kärlek, bröllop, wedding, weddingphoto, woods, skog, kärleksfull, lättsam, unik, Småland, Skåne.
Champagne hälls upp i glas
Kyrklig vigsel, mobiltelefon, bröllopsfotograf
Svartvit, blackandwhite, gratulationer, bröllop, kyrka 2019
Bröllopsfotograf, vitsippor, bokeh, lövskog, kärleksfull
Bröllopsfotograf 2019

KONTAKT

ADRESS

HÖKHULT 5 HAMNEDA

TELEFON

073-0366403

MAIL

Info@werthersfoto.se

Stäng meny