Hallå i stugan

5/5

”Jag är så glad och nöjd över vårt val av bröllopsfotograf, det kändes verkligen som att vi klickade direkt. Hon förstod precis vilken typ av bilder vi gillar och ville ha. Så grymt duktig tjej som jag tänker rekommendera till allt och alla!”

-Madeleine W

5/5
Fantastisk fotograf, gör verkligen så man känner sig bekväm framför kameran. Otroliga bilder samtidigt som man får en rolig och minnesvärd upplevelse!
Massa +++
– Emelie E
1 st
Bröllop
1 %
Engagemang
1 år
med kameran
1 %
Skrattfest

Uppväxt i de småländska skogarna. Utgår ifrån Ljungby men reser gärna för att föreviga er kärlek.

Jennie var de här då ja.. *Vinkar*

Utöver att vara bröllopsfotograf så älskar jag mysiga hemma kvällar (låter lite som en annons i en dejting sida hahah). Men så är de, jag älskar de!

Fulsjunga i bilen… YEP! De är de absolut roligaste. En lång roadtrip med roligt sällskap och fulsjunga. WOOP WOOP!

De viktigaste för mig inför en bröllopsfotografering är att vi klickar! De är därför det är bra med ett planeringsmöte så vi kan träffas och lära känna varandra innan er stora dag. Har ni däremot inte möjligheten att träffas innan, så är de lugna puckar.. Vi löser de på annat sätt 😉

Skicka iväg en förfrågan så träffas vi på fika!

Mer om

Att fotografera bröllop är något av de roligaste jag vet. Ja om man bortse från att fika *Fniss*.

Om ni läser detta så planerar ni förmodligen ett bröllop, så stort grattis & välkommen. Min stil är att fånga de lättsamma, känslomässiga och äkta stunderna från er dag. Viktigaste för mig är att ni har en rolig dag och bara njuter.

Känner ni att ni är lättsamma, glada, spralliga & faller lätt för dåliga skämt? Då har ni kommit helt rätt. Jag älskar alla typer att skratt, helst fulskratt…

Att ni ger mig förtroendet att vara med på er dag tar jag på största allvar, fastän jag är en dålig skämtare så kan jag vara seriös också! För mig handlar det mycket om att få er att känna er bekväma och trygga att ha med mig denna dag. Jag är inte bara en fotograf utan även en bästa vän, som hämtar vatten om de behövs, håller klänningen när de behövs eller vet hur corsaget ska sitta. Litar ni på mig så kommer det att bli magiska bilder!

 
 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Stäng meny